Distanslektioner

Jag hjälper gärna dig och din häst med er träning på distans, om det är så att vi har ett för stor avstånd mellan oss. För det finns det några olika alternativ.

Jag hjälper bland annat till med träning inför hovvårdssituationer och annan hanteringsträning. Du kan också få hjälp med att ”översätta” din övriga träning till att bli belöningsbaserad.

En möjlighet är att du skickar ett klipp från er träning, ca 5 minuter långt, som vi sedan tillsammans kan analysera över telefon. Det är ett väldigt bra sätt att kunna titta på sekvenser ur träningen flera gånger och därmed upptäcka små detaljer i passet som kan göra stor skillnad. Det är också ett bra sätt att träna upp sig i att analysera sin träning. Utifrån klippet hjälps vi åt att lägga upp en plan för den fortsatta träningen.

För att hinna förbereda mig och titta igenom klippen innan lektionen så behöver jag få tillgång till dem i god tid, gärna ett dygn i förväg. Lättast brukar vara att lägga upp klippet på Youtube som ”olistat” (det innebär att bara de som har tillgång till klippets länk kan titta på det), och mejla mig länken. Det behöver inte vara någon fantastisk kvalitet på filmen utan brukar räcka bra med att ställa upp till exempel mobiltelefonen på lagom avstånd från dig och hästen så att ni båda kommer med i bild.

Du kan också välja att träna i realtid med mig på videolänk. Jag håller lektioner via zoom. För det behöver du en mobil med kamera och internetuppkoppling på platsen du tränar på. Jag skickar en länk till dig i förväg och när lektionen börjar finns jag med dig och din häst som i ett videosamtal.

Vi kan såklart även höras på telefon utan att du tränar din häst och diskutera möjliga
träningsupplägg om du hellre vill det.

Priser:

  • En provlektion: gratis
  • Paket om fyra lektioner: 1400 kr
  • Enstaka lektion: 400 kr

Kontakta mig gärna på mejl om du har några frågor eller är intresserad av att boka träning.
info@lisaalm.nu